Zákaznická podpora:info@zdravotal.cz

Stevialin Exclusive stolní sladidlo 150g

107 Kč
Skladem (1 ks)

Nekalorické sladidlo na bázi erythritolu a steviol-glykosidů. K oslazení nápojů, do vaření, pečení i zavařování ovoce a zeleniny. Je 5x sladší než řepný cukr.

Detailní informace

Lékárny s 31 letou tradicí , DK Klinika 2015
Zkušenosti a tradice
Bohatý sortiment
Bohatý sortiment
a nízké ceny
Odborný personál
Odborný personál
Zkušení lékaři
Zkušení lékaři

Detailní popis produktu

Práškové stolní sladidlo na bázi erythritolu a steviol-glykosidů. Erythritol je nosné sladidlo doplněné intenzivním sladidlem steviol-glykosidy, které mají až 350x vyšší sladivost než řepný cukr. Steviol-glykosidy ze subtropické rostliny stévie jsou nekalorickým sladidlem, mají nízký glykemický index a nepřispívají k tvorbě zubního kazu. Stevia Stevialin Exclusive stolní sladidlo má univerzální použití. Hodí se k přímému slazení teplých i studených nápojů, do vaření, pečení i zavařování ovoce a zeleniny. Je 5x sladší než řepný cukr.

Balení obsahuje 150 g.

Dávkování a způsob užití
Směs je vhodná k univerzálnímu použití, např. zavařování ovoce a zeleniny, přípravě marmelád a džemů, dá se ale samozřejmě také použít při pečení a vaření, nebo k přímému slazení teplých a studených nápojů.
Sladivost: 5 g (1 lžička) sypkého sladidla nahrazuje 25 g (5 lžiček) řepného cukru.

Složení
Sladidla: erythritol (98,2%) a steviol-glykosidy (1,8%).
Výživové údaje na 100 g (nahrazuje 500g cukru):
Energetická hodnota 0 kJ/0 kcal
Tuky 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 97,8 g - z toho cukry 0 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g

Upozornění
Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Výživa a dieta
Originální název: Stevialin Exclusive stolní sladidlo 150g
Výrobce: F&N DODAVATELE S.R.O.
EAN: 8594001757725
PDK: 3633899
Charakteristika: Výživa a dieta

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: