Zákaznická podpora:info@zdravotal.cz

Allpresan diabetic Intensive Repair pěna 125ml

331 Kč
Skladem (>5 ks)

Pěnový krém Allpresan Diabetic Intensive Repair ošetřuje dehydratovanou pokožku na nohách při diabetu. Obsahuje lipidy, které regenerují a posilují bariéru pleti.

Detailní informace

Lékárny s 31 letou tradicí , DK Klinika 2015
Zkušenosti a tradice
Bohatý sortiment
Bohatý sortiment
a nízké ceny
Odborný personál
Odborný personál
Zkušení lékaři
Zkušení lékaři

Detailní popis produktu

Allpresan® Diabetic Intensive Repair krémová pěna určená pro velmi suchou a popraskanou kůži diabetiků. Patentované složení krémové pěny s močovinou, biomimetickými lipidy a panthenolem účinně ošetřuje a posiluje ochrannou vrstvu pokožky bez ovlivňování její přirozené funkce. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Pokožka bude znovu příjemně hladká a pružná. Bude chráněna před ztrátou vlhkosti, otlaky a tvorbou mozolů.

Přednosti produktu:
Poskytuje pokožce chodidel a nohou intenzivní vlhkost.
Vlhkost z pokožky neuniká.
Ihned po použití je možné se obléknout, vhodné také pod kompresivní punčochy.
S biomimetickými lipidy.
Obsahuje 8 % Urey.

Balení obsahuje 125 ml.

Dávkování a způsob užití
Ideální je nanést 2x denně (ráno a večer), případně podle potřeby.

Složení
Aqua, Urea, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Butane, Glycerin, Panthenol, Cetyl Alcohol, Propane, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceramide NP, Squalane, Saccharide Isomerate, Butyrospermum Parkii Butter, Allantoin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Capryloyl Glycine, Citric Acid, Sodium Citrate, Palm Glycerides, Tocopherol, Pentylene Glycol, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

Upozornění
Před použitím dózu s krémovou pěnou protřepejte a držte ji při odebírání zpříma dávkovacím ventilem vzhůru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika
EAN: 4038235285523
PDK: 5011805
Charakteristika: Kosmetika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: